ﺳﻪشنبه 06 مرداد 1405
EN

خبرگزاری حج و زیارت آذربایجان شرقی

مشاهده خبر

♦️اطلاعیه شماره ۸ ستاد مرکزی اربعین حسینی ۱۴۰۵

♦️اطلاعیه شماره ۸ ستاد مرکزی اربعین حسینی ۱۴۰۵
  اطلاعیه شماره ۸ ستاد مرکزی اربعین حسینی ۱۴۰۵

«مِثلی لا یُبایِعُ مِثلَه»
▫️به اطلاع تمامی عاشقان و رهپویان طریق الحسین(ع) که هم‌اکنون در مسیر این پیاده روی معنوی حضور دارند یا در آستانه حرکت هستند می رساند، با توجه به حضور خیل عظیم مشتاقان در ایام اربعین جهت حفظ سلامت، امنیت و بهره مندی هرچه بهتر از این سفر معنوی، رعایت نکات زیر ضروری می‌باشد:
۱. با توجه به گرمای هوا، از تمامی زائران درخواست می گردد تا مدت زمان سفر خود را در کوتاه ترین مدت به پایان رسانند.
۲. برای رفاه حال زائران گرامی، تردد از کلیه مرزها به صورت ۲۴ ساعته بوده و زوار گرامی می توانند در تمامی ساعات شبانه روز از مرزها تردد نمایند.
۳. در سفر زیارتی اربعین و هنگام مراجعه به مرزها از همراه داشتن وسائل و داروهای ممنوعه در کشور عراق (طبق توصیه‌های وزارت بهداشت و درمان) جداً خودداری نمایید. اکیداً توصیه می‌شود از حمل هرگونه داروی کدئین دار، داروهای مسکن قوی، آرام بخش‌ها و مواد مخدر که در لیست داروهای ممنوعه کشور عراق قرار دارد خودداری فرمائید. حمل این اقلام می‌تواند منجر به بازداشت و مشکلات جدی قانونی در کشور عراق شود. در صورت نیاز به داروی خاص حتماً نسخه پزشک متخصص را به همراه داشته باشید.
۴. با توجه به سختی تأمین آب و یخ در ایران و عراق، در مصرف صحیح و عدم اسراف آن توجه ویژه بعمل آورید.
۵. سفر زیارتی خود را به صورت گروهی و با افراد آشنا و مورد اعتماد خود به سرانجام برسانید و حتی المقدور از سفر انفرادی اجتناب نمائید.
۶. زائرین گرامی به ویژه افراد دارای بیماری زمینه‌ای یا دارای همراهان مسن یا کودک، برای جلوگیری از گرمازدگی و یا بروز بیماری، در ساعات اوج گرما از پیاده روی اجتناب کرده و در موکب های مناسب استراحت کنید و پیاده روی در مسیر نجف به کربلا را از ساعات پایانی روز تا ساعات اولیه صبح که هوا خنک می باشد، انجام دهید.
۷. در نقاط شلوغ مراقب سالمندان و کودکان باشید. تعیین یک «نقطه ملاقات» مشخص در شهرهای مقصد یا در مسیر مشایه بسیار هوشمندانه می‌باشد؛ سعی نمائید قرار ملاقات با همسفران را در عمودهای رند (مانند عمودهای ۱، ۱۰۰، ۲۰۰ و ...) که معمولا شلوغ می باشند، انتخاب ننمائید.

مدیر سایت امتیاز به خبر :