فراخوان شناسایی مدیر آشپزخانه مرکزی عتبات عالیات عراق 1402
شرایط عمومی:
- داشتن تابعیّت کشور جمهوری اسلامی ایران.
- اعتقاد و التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران.
- اعتقاد و التزام به دین مبین اسلام، انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی، و اصل ولایت مطلقه ی فقیه.
- برخورداری از حُسن شهرت، اخلاق حسنه، خوشرفتاری، امانتداری و سعه ی صدر.
- نداشتن سوء پیشینه ی کیفری (به تشخیص مراجع ذیصلاح).
- عدم اشتهار به فساد اخلاقی.
- عدم وابستگی به گروهکها، جریانهای ضدّانقلاب، فرقه ها و نحله های انحرافی.
- برخورداری از سلامت جسمانی و روانی، و نداشتن هیچگونه معلولیّت موثّر.
- عدم استعمال موادّ مخدّر، داروهای روانگردان و دخانیات.
- تاهّل (داشتن همسر دایمی و رسمی).
- داشتن کارت پایان خدمت، و یا معافیّت از خدمت نظام وظیفه.
- عدم اشتغال در مشاغلی که تصدّی آنها مانع ایفای نقش و انجام تعهّدات و مسوولیّت های مربوطه می شود.
این مشاغل، عبارتند از:
الف)روحانیّون، قضات، نمایندگان مجلس، وزرا و معاونین آنها، استانداران و معاونین استاندار، فرمانداران و شهرداران مراکز استانها، مدیران کل و مشاغل همتراز آن و سطوح بالاتر.
تبصره: درخواست آندسته از افرادی که قبل از انتصاب در مشاغل یادشده سابقه قبلی مدیریت کاروان حج تمتع و عمره با ارزشیابی عملکرد مطلوب داشته اند، در صورت ارائهی موافقت مقام مسئول مربوطه و تایید مدیریت حج و زیارت استان، در کمیته مربوطه بررسی و با لحاظ مسئولیت متقاضی مبنی بر عدم ایجاد خلل در اداره امور کاروان، تصمیم گیری خواهد شد.
ب)کارمندان سازمان حجّ و زیارت و حوزهی نمایندگی ولیّ فقیه در امور حجّ و زیارت )مستخدم رسمی، پیمانی و یا قراردادی( بجز سمت هایی که سازمان اعلام مینماید.
ج( بکارگیری کارکنان نیروهای مسلح صرفا با رعایت دستورالعمل شماره 0125 / 110 / 1 / مورخ 27 / 01 / 1401 ستاد کل نیروهای مسلح مجاز است.
13- پرهیز جدّی از ابراز و اعمال تمایلات سیاسی، باندی و جناحی و… در زمان تصدّی مسوولیّتها و ایفای نقش و انجام تعهّدات و وظایف.
14- جزو افراد معاف از خدمت سازمان حجّ و زیارت نباشد.
شرایط اختصاصی مدیر آشپزخانه
· جنسیّت: مرد.
· شرط سن: داشتن حداقل 25 و حداکثر 50 سال
تبصره 1: در صورت داشتن سابقه قبلی مدیریت آشپزخانه مرکزی عتبات، عمره و یا حج تا 65 سال قابل قبول است.
تبصره 2: در صورت داشتن سابقه قبلی معاونت آشپزخانه مرکزی عمره یا حج، تا 60 سال قابل قبول است.
· مدرک تحصیلی: حداقل دیپلم
· شرط سابقه زیارتی: داشتن سابقه قبلی فعالیت در آشپزخانه های مرکزی حج، عمره و عتبات
تبصره: افراد فاقد سابقه قبلی فعالیت در آشپزخانه های مرکزی مندرج در بند فوق، در صورت ارائه مدارک مستند مورد تأیید دفتر حج و زیارت استان، مبنی بر فعالیت در آشپزخانه های صنعتی داخل کشور با ظرفیت پخت بیش از 5000 طبخ در هر وعده، قابل قبول خواهد بود.
· آشنایی با زبان های خارجی عربی و یا انگلیسی )در حد مکالمه مورد نیاز در محیط اجرای عملیات(
فرآیند اجرایی فراخوان:
- شرکت فرد در فراخوان و احراز شرایط اولیه
- استعلامات:
مراحل انجام استعلامات به شرح ذیل است:
مرحله اول:
- استعلام از واحد ارزشیابی
- استعلام از دفتر حج و زیارت استان: این استعلام به منظور کنترل ، بروز رسانی و عنداللزوم صحت سنجی اطلاعات مندرج در سامانه جامع کارگزاران متقاضی توسط کاربر مجاز استان صورت می پذیرد.
مرحله دوم:
_ مدیر حج و زیارت استان : پاسخ این استعلام توسط شخص مدیر محترم حج و زیارت استان و پس از احراز توانمندی اولیه فرد در زمینه طبخ صنعتی در آشپزخانه های مرکزی پس از مواجهه حضوری، ثبت می گردد.
مرحله سوم:
- مصاحبه تخصصی مدیر آشپزخانه مرکزی: زمان و نحوه انجام مصاحبه تخصصی متعاقباً توسط این دفتر اطلاع رسانی خواهد شد.
مرحله چهارم:
پس از طی کلیه مراحل استعلامی فوق، صلاحیت فرد از واحد حراست استعلام گردیده و در نهایت متقاضی به طی دوره های آموزشی لازم هدایت می شود.
تذکرات:
· زمان فراخوان بر اساس جدول زمانبندی در نظر گرفته شده، از تاریخ 20 / 09 / 1402 لغایت 30 / 9 / 1402 خواهد بود.
· لازم است افراد متقاضی پیش از شرکت در فراخوان نسبت به ثبت و بروز رسانی اطلاعات خود در سامانه جامع کارگزاران اقدام نموده و در صورت نیاز مدارک مربوطه را به دفتر حج و زیارت استان ارائه نماید.
· فراخوان حاضر صرفاً به منظور شناسایی و ثبت درخواست همکاری با سازمان حج و زیارت در سمت مدیریت آشپزخانه های مرکزی عتبات عالیات است و شرکت در آن هیچ گونه تعهدی برای سازمان و آن مدیر یت محترم مبنی بر انتخاب و اعزام متقاضی ایجاد نخواهد نمود.