جمعه 02 آذر 1403
EN

خبرگزاری حج و زیارت آذربایجان شرقی

مشاهده خبر

زائرين اربعين حتما براي خريد بليت به دفاتر معتبر مراجعه نمايند

زائرين اربعين حتما براي خريد بليت به دفاتر معتبر مراجعه نمايند
سرگرد شكيب با بيان اينكه برخي تبليغات كه در فضاي مجازي با عناوين سفر سريع، بدون ويزا و ارزان براي اربعين منتشر مي‌شود، به‌منظور كلاهه برداري از افراد مي‌باشد، به شهروندان توصيه كرد: به هيچ عنوان فريب اين‌گونه ت...

اين روزها يكي از مهم‌ترين دغدغه‌هاي زائران حرم اباعبدالله الحسين(ع) چگونگي رفت‌و برگشت، زمان رفتن، وسايل موردنياز، نحوه تهيه بليت و... است. سازمان حج و زيارت، سازمان هواپيمايي كشور، صداوسيما و ديگر سازمان‌هاي مرتبط اطلاع‌رساني‌هاي گسترده‌اي را در زمينه راهنمايي زائران و نحوه تهيه بليت ارائه داده‌اند. تهيه بليت اينترنتي يكي از راهكارهاي مؤثر در كاهش هزينه، صرفه‌جويي در وقت و زمان، آسايش و رفاه زائران است.

سرگرد مهدي شكيب رئيس اداره پيشگيري از جرائم سايبري پليس فتا ناجا با اشاره به اينكه اصالت سايت‌هاي فروش بليت اينترنتي بسيار مهم است، اظهار كرد: برپايي سايت‌هاي جعلي و تقلبي يكي از مهم‌ترين شگردهاي مجرمانه‌اي است كه در اين ايام و ساير مناسبت‌ها صورت مي‌گيرد.

وي افزود: حساسيت زياد، كمبود زمان و در نهايت دقت پايين كاربران در اين ايام باعث به دام افتادن كاربران در هنگام خريد در سايت‌هاي جعلي و فيشينگ مي‌شود.

لين مقام ارشد انتظامي ادامه داد: برخي از سودجويان و مجرمان سايبري به اميد كم‌دقتي و سهل‌انگاري هم‌وطنان اقدام به راه‌اندازي سايت‌هايي جعلي موسوم به سايت‌هاي فيشينگ كرده و به دنبال سرقت اطلاعات مهم كاربران هستند و در نهايت از حساب‌هاي بانكي كاربران برداشت غيرمجاز انجام مي‌دهند.

رئيس اداره پيشگيري از جرائم سايبري پليس فتا ناجا گفت: زائران اباعبدالله الحسين(ع) هنگام پرداخت هزينه به‌ صورت اينترنتي، نكات امنيتي را رعايت كرده و حتي‌الامكان از مكان‌هاي عمومي (نت‌سرا) براي ثبت‌نام و پرداخت اينترنتي هزينه‌ها استفاده نكنند.

سرگرد شكيب با بيان اينكه برخي تبليغات كه در فضاي مجازي با عناوين سفر سريع، بدون ويزا و ارزان براي اربعين منتشر مي‌شود، به‌منظور كلاهه برداري از افراد مي‌باشد، به شهروندان توصيه كرد: به هيچ عنوان فريب اين‌گونه تبليغات در فضاي مجازي را نخورند و از ثبت نام در اين سايت‌ها خودداري نمايند.

اين مقام مسئول افزود: مجرمان با طراحي سايت‌هايي شبيه به سايت‌هاي اصلي كه درگاه‌هاي بانكي جعلي نيز دارند اقدام به سرقت اطلاعات كارت‌بانكي افراد مي‌كنند؛ بنابراين كاربران در هنگام خريد حتماً به سايت اصلي وارد شوند و براي اين كار به‌جاي جستجو در موتورهاي جستجو مثل گوگل يا ياهو و... بهتر است خود اسم سايت را در نوار آدرس صفحه اينترنتي وارد كرده و حتماً از سايت‌هايي كه نماد اعتماد الكترونيك دارند خريد نمايند. ضمن اينكه سازمان هواپيمايي هرگونه فروش بليت الكترونيكي و اينترنتي به مقصد نجف براي ايام اربعين را ممنوع اعلام كرده است و ارائه و فروش بليت در مسير مذكور، در روزهاي ۱۳ لغايت ۲۲ آبان ماه سال جاري صرفاً توسط شركت‌هاي هواپيمايي و نمايندگان فروش اين شركت‌ها انجام شود.

سرگرد شكيب به‌ منظور آگاهي بيشتر زائران اربعين و پيشگيري از وقوع جرائم سايبري و ايجاد مشكل براي هموطنان، توصيه كرد: از اتصال به ‌دستگاه‌هاي واي فاي ناشناس در طول سفر خودداري نموده و ‌در پايان استفاده از اينترنت به غيرفعال كردن واي فاي تلفن همراه اقدام نماييد

وي تصريح كرد: از ذخيره اطلاعات مهم بانكي بر روي حافظه‌هاي تجهيزات هوشمند كه در طول مسير همراهتان است بپرهيزيد اطلاعات شخصي و محرمانه خود را در اختيار ديگران قرار ندهيد.

رئيس اداره پيشگيري از جرائم سايبري پليس فتا ناجا در انتها از كاربران درخواست كرد با مراجعه به سايت پليس فتا به آدرس cyberpolice.ir و ثبت نظرات و انتقادات خود ما را در بالا بردن امنيت و حفظ حريم خصوصي كاربران ياري نمايند. همچنين در صورت مواجهه با موارد مشكوك آن را از طريق لينك مركز فوريت‌هاي سايبري گزينه ثبت گزارش مردمي با در ميان بگذارند.

منبع: پايگاه اطلاع رساني پليس فتا

مدیر سایت امتیاز به خبر :