روز گذشته همزمان با سومین روز از سفر رئیس سازمان حج و زیارت و هیئت ایرانی به عراق، کلنگ پروژه احداث آشپزخانه بزرگ نجف (ابوتراب 2 ) به زمین زده شد.
به گزارش خبرنگار اعزامی پایگاه اطلاع رسانی سازمان حج و زیارت به عراق، روز دوشنبه 21 اردیبهشت ماه 94 همزمان با سومین روز از سفر هیئت ایرانی به کشور عراق، کلنگ پروژه احداث آشپزخانه بزرگ نجف اشرف با ظرفیت پخت روزانه بیش از 60 هزار پرس غذا توسط رئیس سازمان حج و زیارت کشورمان و با حضور کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نجف، استانداری نجف، نماینده بعثه مقام معظم رهبری و شریک عراقی پروژه و جمعی از مسئولین ایرانی و عراقی به زمین زده شد.
گفتنی است این آشپزخانه که برای ظرفیت پخت بیش از 60 هزار پرس غذا در روز طراحی شده است ، تا یکسال آینده مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
«سعید اوحدی» رئیس سازمان حج و زیارت کشورمان در حاشیه این مراسم در خصوص اهداف سفرش به عراق گفت: یکی از موضوعاتی که در این سفر دنبال کردیم، بهبود خدمات دهی به زائران عتبات بود. در طول یکسال گذشته سیاست جدیدی در سازمان حج و زیارت بنا شده که ما در خصوص خدمات دهی به زائران با شرکت های عراقی مشارکت می کنیم.
وی افزود: در طول دو سال گذشته، 6 پروژه را در کربلا و نجف آغاز کرده ایم که همه پروژه ها با مشارکت شرکت ها و افراد معتمد و موثق عراقی صورت می گیرد.
رئیس سازمان حج و زیارت ادامه داد: امروز هم کلنگ پروژه احداث آشپزخانه بزرگ نجف (ابوتراب 2) با ظرفیت پخت بیش از 60 هزار پرس غذا در روز به زمین زده شد که امیدواریم تا یکسال آینده این آشپزخانه مورد بهره برداری قرار گیرد.
اوحدی اظهار داشت: با تأکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر ارائه خدمات بهتر به زائران عراقی که وارد کشور می شوند، در مرزهای جمهوری اسلامی با عراق سه پروژه در مرزهای شلمچه، چزابه و مهران در حال اجرا است.
رئیس سازمان حج به حماسه حضور شیعیان در کربلای معلی در اربعین سال گذشته اشاره کرد و گفت: یکی از این پروژه های در دست اجرا زائرسرای چزابه است که فاز نخست آن با ظرفیت پذیرش 7 هزار زائر، اربعین امسال مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
مهندس اوحدی در آخر بیان کرد: سالانه بیش از یک میلیون و 200 هزار زائر ایرانی بجر زائران ایام اربعین به عتبات عالیات مشرف می شوند که پیش بینی می شود رقم زائران ایرانی به سالانه 2 میلیون نفر غیر از ایام اربعین افزایش یابد که لازم است بسترهای خدمات دهی به این تعداد از زائران افزایش و توسعه یابد.